Surowy Miód Wielokwiatowy kremowany na zimno od Profesora z Technikum Pszczelarskiego 1000g
Wysokiej jakości - w końcu praca wykładowcy w jedynym w Europie Technikum Pszczelarskim zobowiązuje - miód wielokwiatowy kremowany. Idealny na kanapki lub do herbaty.
Zapytaj o produkt
Administratorem danych osobowych jest Miód Dobry!. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Opis
Miód wielokwiatowy wysokiej jakości - w końcu praca wykładowcy w jedynym w Europie Technikum Pszczelarskim zobowiązuje. ("O, po etykiecie poznaję, że to miód od mojego profesora!", powiedział wnuk założyciela pasieki Kurpiel przywożąc kiedyś nam swoje miody).
Jest to miód kremowany (na zimno, niepodgrzewany). Co to znaczy? W uproszczeniu: utarty. Dzięki temu miód zachowuje kremową konsystencję, nie robi się twardy. Łatwo go rozpuścić w herbacie lub rozsmarować na pieczywie. (Wizualnie wydaje się jaśniejszy, niż był przed kremowaniem. Po prostu światło załamuje się inaczej w miodzie, którego kryształki są roztarte).
Jako ciekawostkę dodam, że niedawno stały klient naszego sklepu wypatrywał na półkach fioletowej etykiety pasieki "Moja Pszczoła". Szukał właśnie miodu wielokwiatowego. Bo poprzedni "miał taką głębię smaków". (Chociaż nie przywiązywałbym się do takich opinii, ponieważ ludzie bbardzo różnie odbierają smaki).

Metryczka miodu
- Słoiki (dokładna waga netto jest w nazwie produktu): Duże (900g-1250g)
- Kraj pochodzenia: Polska
- Skład: 100% miód pszczeli naturalny
- Surowy, raw, nieprzegrzewany? Tylko takie sprzedajemy!
- Pokarm pszczół: nektar kwiatów
- Rocznik 2021
- Pora roku letni
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinie. Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne).
Zyskaj 10% dodatkowego rabatu!
Zapisz się na nasz newsletter i otrzymasz kod rabatowy. Zniżki sumują się! Kliknij po szczegóły.